Yaman Life Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Na oko 120 km od Antalije, nalazi se Alanja – gradić ograničen planinom Taurus na severu i Mediteranom na jugu. Locirana na južnim obalama antalijske provincije, poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, peska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžučkih gradova danas. U kombinaciji sa modernim dobom, centar grada uveče podseća na ’Vegas pokraj mora’ . Koliko su se posvetili turizmu i zadovoljenju turističkih potreba, govori podatak da se u Alanji nalazi jedan od najvećih vodenih parkova u Turskoj. Takođe se može pohvaliti velikim brojem peščnih plaža obeleženih plavom zastavicom, na njenim južnim stranama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se na udaljenosti od oko 1 km od centra Alanye, 120 km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Hotel se sastoji od jedne glavne zgrade i raspolaže sa 44 smeštajne jedinice i 132 smeštajna kapaciteta. Na udaljenosti od centra Alanje je oko 1 km , najbliža autobuska stanica se nalazi 20 m od hotela.

U sklopu hotela nalazi se otvoreni bazen za odrasle i bazen za decu. besplatan Wi – fi.

Plaža
Nalazi se preko puta plaže na udaljenosti oko 50 m. Suncobrani i ležaljke se plaćaju.

Smeštaj
Sve sobe sadrže kupatilo sa tuš kabinom, klimu, fen, LED tv, telefon, balkon, besplatan wi – fi, single ili double krevete.

Standard sobe su veličine oko 25 m², dva odvojena kreveta ili francuski krevet, za treću osobu dodatni krevet.

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu noćenja sa doručkom i polupansion. U glavnom restoranu doručak/ švedski sto, ručak/ po principu A la carte usluge i služi se u glavnom restoranu i naplaćuje se i  večera/ švedski sto, samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu  prema hotelskim pravilima.
Plaća se: sva lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, turska kafa, flaširana vina, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).
Ostali sadržaji
Plaća se: fax, telefon, rent a car, pranje veša, doktor, čuvanje dece (24 h dostupno), masaže, sef.
Sport i zabava
Bazen za odrasle i bazen za decu.

Spa & wellness
Plaća  se:   tursko kupatilo, sauna, masaža
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2023/2024

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.