Tajland - Pataja

Pataja, Tajland

već od 799€

Opis destinacije

Pataja je popularna turistička destinacija u Tajlandskom zalivu, samo 150 km jugoistočno, odnosno dva sata vožnje od Bangkoka. Udaljena je samo sat vremena od međunarodnog aerodroma Suvarnabumi. Poznata je zbog svog živopisnog noćnog života, ali se tokom prethodnih godina dosta toga učinilo da ovaj grad postane i destinacija za porodična putovanja. S druge strane, lokalne vlasti poslednjih nekoliko godina uložile su veliki trud i veoma poboljšale kvalitet plaža, iako je preveliki razvoj uništio neke od prirodnih lepota koje je mesto imalo. Pataja takođe nudi odličan izbor lokalnih specijaliteta i široku paletu stvari za uraditi i videti. Njegova populacija je mešavina raznih naroda i etničkih manjina.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
12 dana/9 noćenja
Individualni polasci 2021 (cele godine)

EconomyComfort
Od 799 EurOd 959 Eur
Eastiny Bella Vista Hotel 3*Mantra Pura Resort 4*
Qatar AirwaysQatar Airways

Doplata za jednokrevetnu sobu: na upit

Aranžman obuhvata: Avio karte na navedenim relacijama sa uračunatim aerodromskim taksama, transferi na relaciji aerodrom Bankok – odabrani hotel – aerodrom Bankok, smeštaj u dvokrevetnim sobama na bazi noćenja sa doručkom i odabranim hotelima 3* i 4*, troškove organizacije i izvođenja programa.

Aranžman ne obuhvata: razgledanja i posete navedene u programu sa ulaznicama na lokalitete, kaoi fakultativne izlete, usluge lokalnih vodiča na engleskom jeziku, putno zdravstveno osiguranje, vizu za Tajland 35eur
Eastiny Bella Vista Hotel 3*
Lokacija: Nalazi se u delu grada poznatom po brojim klubovima, restoranima i barovima, udaljen svega 5 minuta od gradske plaže.
Smeštaj: Hotel raspolaže standardnim sobama, superior i junior suite-ovima. Sve sobe su poseduju kupatilo, balkon, klimu, TV, telefon.
Sadržaj: Hotel poseduje restoran u kome se služi lokalna kuhinja, kao i coffee room koji radi od 07-21h.

Mantra Pura Resort 4*
Lokacija: Udaljen je 5 minuta od gradske plaže i centra zbivanja u Pataji
Sobe: Hotel poseduje 123 sobe. Sobe poseduju klimu, telefon, WIFI, TV, sef, ketler, mini bar, kupatilo sa tušem.
Sadržaj: U sklopu hotela se nalazi teretana, Le Kitchen restoran
* Restoran radi od 07.00 – 22.00
https://www.lkpattaya.com/mantrapura/

1.dan BEOGRAD – DOHA
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla" kod šaltera kompanije Qatar Airways dva sata ranije (u 09.40 sati.) Poletanje za Dohu u 11.40 časova (let QR 0232). Obroci u avionu. Sletanje u Dohu u 18.40 časova. Čekanje na vezu. Nastavak putovanja za Bankok u 20.25 sati (QR 0830).
2.dan DOHA – BANKOK – PATAJA
Dolazak u Bankok u 06.55 sati. Nakon carinskih formalnosti, transfer do hotela u Pataji. Smeštaj. Slobodno vreme. Mogućnost odlaska na fakultativne izlete – mogućnost odlaska na ostrva Ko Samet, Ko Larn; odlazak u Aqua Park Ramayana; dnevni izlet do Bankoka. Noćenje.
3 -10. dan PATAJA
Doručak. Slobodan dan uz mogućnost za individualne aktivnosti. Stotine hiljada turista svake godine dolazi ovamo radi surfovanja, skijanja na vodi, ronjenja, jedrenja i izleta na obližnja ostrva. Druge popularne aktivnosti su golf, bandži skokovi, biciklizam, tajlandski boks, paintball, itd. O kosmopolitskom duhu rizorta dosta govori i njegova restoranska ponuda. Ovde možete naći francusku, italijansku, nemačku, mađarsku, skandinavsku, britansku, indijsku, arapsku, japansku i kinesku kuhinju.
11. dan PATAJA - BANKOK – DOHA
Doručak. Hotelske sobe se napuštaju u 10.00 časova. Slobodno vreme do odlazka na transfer do aerodroma u Bankoku (cca oko 16h). Poletanje za Dohu u 20.45 (let QR 0835). Sletanje u Dohu 00.35, čekanje 19h na vezu, uz mogućnost doplate za noćenje u Dohi na upit.
12. dan DOHA – BEOGRAD
Sletanje u Dohu 00.35, čekanje na vezu za Beograd. Poletanje za Beograd u 07.00 (let QR 0231). Dolazak u Beograd 10.40 časova. Kraj usluga.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS banke na dan uplate.
Uplata akontacije od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave ostatak najkasnije 30 dana pre polaska gotovinom, uplatom na račun, platnim karticama .

PLN

Organizator putovanja je turistička agencija Plana Tours, broj licence OTP 489/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Plana Tours. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.