Sultan Sands Island Resort

Zanzibar, Tanzanija

Opis destinacije

“Dragulj Indijskog okeana sa mirisom cimeta i vanile ”… Veruje se da su njegovi prvi stanovnici, bili Bantu crnci, pa je tako dobio ime jer Zanzibar u prevodu znači "zemlja crnaca". Najveći je proizvođač karanfilića na svetu, a kafu sa drveta možete da uberete sami. Plantaže manga, pomoranže, grejpfruta, banana, ananasa, nalaze se širom ostrva. Sve što vidite na Zanzibaru čista je egzotika. Počnite sa kilometrima dugačkih plaža od najfinijeg belog peska, sa kokosovim palmama, gde tišinu razbijaju jedino talasi okeana. Nastavite sa glavnim i jedinim gradom koji postoji na ovom ostrvu, Stone Town. Ovaj grad se veoma malo promenio u poslednjih dve stotine godina i predstavlja kulturni centar Zanzibara. Bezbroj isprepletanih, uskih ulica, pijaca na kojima je uvek metež, bezbroj džamija i velikih arapskih kuća sa raskošnim drvenim vratima, samo stvaraju prvi utisak o ovom gradu koji je UNESCO zaštitio kao jedan od stotinu najznačajnijih na svetu. A čim izađete iz grada ….nova avantura. Upoznajte lokalno stanovništvo i otkrijte potpuno drugačiji način života.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel se nalazi na istočnoj obali ostrva Zanzibar, smešten direktno na širokoj, peščanoj plaži Kiwengwa, pored “sestrinskog” hotela Bluebay Beach Resort & Spa. Hotelski kompleks je udaljen oko sat vremena vožnje od međunarodnog aerodroma, a od glavnog grada Zanzibar-a oko 40 km.

Plaža:
Peščana plaža duga oko 475 m, zajednička sa hotelom Bluebay Beach Resort & Spa.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju: recepcija, glavni restoran, bar kod bazena, “Kivuli” bar & restoran (A’la carte), “Casablanca” kafeterija/bar, 2 butika, dečji klub “Toto”, dadilja, konferencijska sala i biznis centar, wi-fi internet u javnim delovima hotela besplatno, Oasis Spa centar (u hotelu Bluebay Beach Resort & Spa), One Ocean ronilački centar, sportovi na vodi, windsurfing, sportovi na plaži, teretana, stoni tenis, bilijar, teniski teren (sa osvetljenjem), animacija, muzika uživo.

Sobe:
Hotel ima ukupno 76 soba, smeštenih u kućicama koje su sagrađene u klasičnom afričkom “rondavel” stilu, sa po 2 sobe u svakoj od njih. Sve smeštajne jedinice imaju prostranu spavaću sobu i deo za sedenje, balkon ili verandu. Sobe su svetle i uređene su u tradicionalnom svahili stilu. Sadrže francuski ležaj (ili 2 odvojena) sa mrežicom za komarce, klima uređaj, ventilator, sef, mini bar, flat screen TV, telefon, kupatilo, fen za kosu, wi-fi internet (uz doplatu). “Pwani” sobe se nalaze na izdignutom terenu, u bujnoj bašti okrenute ka Indijskom okeanu, u njima postoji dodatni sofa ležaj. “Bahari” sobe su smeštene blizu plaže, okrenute ka moru i imaju privatni bazen.

Usluga:
All inclusive (sve uključeno)

Kontakt:

www.sultansands.website/
PRVI DAN
Beograd-Zanzibar (sa jednim ili više presedanja)
Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje). Po sletanju na Zanzibar individualni transfer do izabranog hotela. Noćenje.

Od DRUGOG DANA
Zanzibar - Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodno vreme za odmor i individualne posete. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje soba do 10:00h- lokalno vreme. Individualni transfer do aerodroma Zanzibar. Dolazak na aerodrom minimum 2 sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga (čekiranje). Poletanje aviona za Beograd sa presedanjem u gradu navedenom na karti. Obroci tokom leta. Dolazak u Beograd.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.