Stella Di Mare Dubai Marina Hotel

Dubai, UAE

Opis destinacije

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. Dubai je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u Dubai Marini, jednoj od najatraktvnijih lokacija u Dubaiju. U neposrednoj blizini su brojni sadržaji namenjeni turistima, a metro stranica je na 10 minuta hoda. Marina Mall je udaljen oko 2,5 km i do njega saobraća šatl bus (vožnja je besplatna za goste hotela).

Plaža:
JBR plaža udaljena je oko 1 km od hotela i do nje saobraća šatl bus. Vožnja je besplatna za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Internacionalni restoran gde se služi doručak, italijanski restora, lobi bar, koktel bar na 31. Spratu, spoljašnji bazen, bar pored bazena, SPA centar (parno kupatilo, sauna i džakuzi), teretana, Wi-Fi internet koncekcija, peškiri za bazen/plažu, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu), hemijsko čišćenje (uz doplatu), parking, menjačnica.

Sobe:
Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, LCD TV, individualnu klimu, besplatan Wi-Fi, mini-bar, bademantil i papuče, espreso apparat i sef. Sobe su površine 40m2, u svom sastavu imaju francuski krevet ili dva standardna kreveta, a postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Namenjene su za smeštaj 2 do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece.

Usluga:
Noćenje sa doručkom, služi se na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.stelladimare.com

Napomena:
Noviji hotel, na odličnoj lokaciji i pešačkoj udaljenosti od plaža, restorana i prelepog šetališta. Deo je poznatog hotelskog lanca što je garant dobre usluge.
1. DAN BEOGRAD - DUBAI
Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai po redu letenja(FZ 746). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2.-5,6,7 ili 10. DAN DUBAI
Doručak. Slobodno vreme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6,7,8 ili 11. DAN DUBAI - BEOGRAD
Doručak.Odjava iz hotela. Transfer do aerdroma. Poletanje za Beograd po redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ 745).

Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2023/2024

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.