Sheraton Jumeirah Beach

Dubai, UAE

Opis destinacije

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. DUBAI je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na jednoj od najtraktivnijih lokacija u Dubaiju – Jumeriah Beach Residence (JBR) i čuveno šetalište The Walk. U neposrednoj blizini nalaze se brojne ekskluzivne prodavnice, restorani i barovi, a nedaleko je i Dubai Marina, kao i tržni centar Marina Mall (oko 2km).

Plaža:
Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži.

Hotelski sadržaj:
Spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu, fitnes i spa centar, mogućnosti za sportove na vodi, glavni restoran, a la carte restorani kineske, italijanske i lokalne kuhinje, snek bar kod bazena, bar kod bazena, lounge bar, suvernica, menjačnica, besplatna Wi-FI internet konekcija.

Sobe: 
Sve sobe imaju: klima uređaj, fen za kosu, bademantile i papuče, sef, peglu i dasku za peglanje, ketler, mini-bar (uz doplatu), LCD TV, besplatnu Wi-Fi internet konekciju. Veličine su 36m2 i imaju pogled na more ili grad. Namenjene su za smeštaj dve do tri osobe, a treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje.

Usluga:
Noćenje sa doručkom, švedski sto, samopolsuživanje.

Kontakt: 
https://www.marriott.com/ 

Napomena:
Hotelski kompleks na idealnoj lokaciji koja omogućava gostima da lako obiđu sve atraktvine tačke Dubaija, ali i da uživaju u moru i plaži.
1. DAN BEOGRAD - DUBAI
Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai po redu letenja(FZ 746). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2.-5,6,7 ili 10. DAN DUBAI
Doručak. Slobodno vreme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6,7,8 ili 11. DAN DUBAI - BEOGRAD
Doručak.Odjava iz hotela. Transfer do aerdroma. Poletanje za Beograd po redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ 745).

Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.