Seaden Corolla Hotel

Side, Turska

Opis destinacije

Side se nalazi na mediteranskoj obali turske rivijere. Predstavlja turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora. Osim amfiteatra, poznati su vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Danas je Side jedan od najatraktivnijih primorskih gradića, sa lepim centrom grada i pešačkom zonom, brojnim kafeterijama, restoranima, suvenirnicama. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun. Pripada gradu Side i prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama. Letovanje u mestu Side je odličan izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom zbog brojnih sadržaja koje nude brojni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Seaden Corolla hotel nalazi se u centru mesta Kumkoj 350 m od privatne peščano-šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Od centra mesta Side udaljen je 4  km, a od aerodroma Antalija 64 km.

Sobe: Hotel Seaden Corolla u svom sastavu ima 404 smeštajne jedinice koje su raspoređene u 3 zgrade. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Sve smeštajne jedinice  imaju kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu Seaden Corollla hotela nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 2 a la carte restorana turske i italijanske kuhinje. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 6 barova od kojih neki služe pića tokom čitavog dana i noći. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Seaden Corolla na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, usluge doktora i usluge čuvanja dece.

Sport i zabava: U sastavu Seaden Corolla hotela nalaze 3 spoljašnja bazena, od kojih je jedan sa toboganima, 1 dečiji bazen i 1 unutrašnji bazen sa delom za decu. U ponudi hotela je i spa centar, koji sadrži tursko kupatilo, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, boćanje ili odbojku na plaži. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Seaden Corola hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba i dečijeg igrališta u hotelu Seaden Corolla najmlađim gostima na raspolaganju su i mini disko, mini boćanje, mini kuglana mini fudbal. Od zabavnih aktivnosti Seaden Corola hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

Izaberite idealnu destinaciju za leto

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.