Saphir Hotel and Villas

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, jedan je od najvećih turističkih centara Sredozemne regije. Od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135km. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Danas Alanja zauzima plažu dugu skoro 50km. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada. Prostire se na oko 2 km dužine, na ovom potezu ne postoje privatne plaže već se servis na ovoj gradskoj plaži dodatno doplaćuje. Alanju odlikuje lepeza hotela različitih koncepta i kategorija. U Alanji možete pronaći manje gradske hotele bez sadržaja koji su uspeli da sačuvaju koncept usluge polupansion, dok je većina hotela tipa rizort, bogata sadržajima za decu, akva parkovima, luna parkovima, animacijama, ima brojne restorane i koncept usluge All Inclusive.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Saphir hotel & Villas je porodični hotel i nalazi se na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži u oblasti Konakli. Od centra Alanje udaljen je 12 km, a od aerodroma u Antaliji udaljen je 110 km. Okružen je zelenilom i privatnim vrtom.

Sobe: Saphir hotel raspolaže  sa 556 smeštajnih jedinica, svaka ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, mini bar, sef i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu Saphir hotel & Villas objekta nalaze se glavni restoran i 4 različita bara u kojima se služe razne vrste jela, užina i osvežavajući napici. Od dodatnih sadržaja hotel ima menjačnicu, frizerski salon, suvenirnicu, fotografsku radnju, zlataru, prodavnicu kože, market i internet centar.

Sport i zabava: Saphir Hotel & Villas objekat ima više bazena od kojih je jedan unutrašnji i jedan namenjen najmlađim gostima u okviru kojeg se nalaze vodeni tobogani i mini aqua park. Ljubitelji sporta mogu se zabaviti igrajući stoni tenis, bilijar, tenis, mini fudbal, odbojku na plaži ili vežbati u fitnes centru. Spa centar Saphir hotela u kom se nalaze tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, prostorije za razne vrste masaža i kozmetičkih tretmana može odgovoriti zahtevima ljubiteljima ovog vida opuštanja. O zabavi najmlađih brine profesionalni tim animatora, što Saphir hotel  uz  bogat sadržaj čini idealanim za porodice sa decom,  a samim tim je i među najprodavanijim hotelima agencije Odeon World Travel. Na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

Izaberite idealnu destinaciju za leto

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.