Santa Marina Plaza

Agia Marina, Krit

Opis destinacije

Krit je ostrvo u Sredozemnom moru na krajnjem jugu Grčke. Obuhvata površinu od oko 8300 km² i kao takvo je najveće ostvo Grčke i peto po veličini u Mediteranu. Dužina obale je 1.040 km, dok se ostrvo pruža u pravcu istok-zapad u dužini od 264 km, a u širini sever-jug 55 km. Krit obiluje neverovatnim kontrastima. Reljef je pretežno planinski, a najviši vrh je na 2.456 m n/v. Lanac visokih planina svojom prirodnom podelom formira 4 ostrvske provincije: Hania, Rethymno, Heraklion i Lasiti – Agios Niolaos. Na Kritu je zastupljena sredozemna klima, koja je nešto oštrija na planinama. Danas na Kritu živi preko 600.000 stanovnika, ali se tokom sezone taj broj drastično uveća zbog velikog broja stranih turista koji dolaze na letovanje. Ubrzanim tempom razvoja Krit je postao luksuzno letovalište, koje obezbeđuje odličan smeštaj u vrhunskim hotelima, dizajniranim tako da se uklapaju u živopisni krajolik koji ih okružuje. I pored sveg napretka koji je dostigao poslednjih godina, Krit je ipak ostao ostrvo neiskvarene lepote.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Butik hotel Santa Marina Plaza smešten je na severoistočnoj obali ostrva Krit, u centralnom delu turističkog mesta Agia Marina. Hotel Santa Marina Plaza nalazi se u prvom redu do mora i njegovi gosti se mogu opustiti na prelepo uređenoj peščanoj plaži smeštenoj ispred hotela, na 50 m udaljenosti. Od grada Hanja, popularnog turističkog centra ovog dela ostrva Krit, koji raspolaže mnoštvom kulturnih, istorijskih i zabavnih sadržaja, hotel Santa Marina Plaza udaljen je 8 km. Aerodrom Hanja nalazi se na 22 km od samog hotela.

Sobe: U svom sastavu hotel Santa Marina Plaza sadrži ukupno 51 smeštajnu jedinicu, ukupno 49 standard soba sa pogledom na more ili vrt i 2 ekskluzivna junior apartmana uz more. Svi smeštajni kapaciteti su udobno i moderno opremljeni, poseduju klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini-bar, pristup bežičnom internetu i namešten balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kome se služe pansionski obroci, hotel Santa Marina Plaza svojim gostima pruža mogućnost da se u svom a la carte restoranu smeštenom pored obale, uz opuštajući pogled na more i u privatnom ambijentu, upoznaju sa mnoštvom gurmanskih specijaliteta kritske kuhinje i posebnim ukusima lokalnih vina. Za relaksaciju na zatvorenom, uz tihu muziku i uživanje u raznolikoj ponudi finih pića, gostima hotela Santa Marina Plaza na raspolaganju je unutrašnji loby bar. Bar na otvorenom, smešten pored bazena, uz more, predstavlja idealno mesto za osveženje tokom sunčanja i kupanja preko dana, kao i za uživanje u večernjim koktelima. Tokom boravka hotel može ponuditi mnoštvo usluga, od hemijskog čišćenja i vešeraja, do usluge lekara na poziv, a takođe obezbeđuje i privatni parking za svoje goste.

Santa Marina Plaza je moderan adults only butik hotel, namenjen za boravak gostiju ne mlađih od 16 godina. Pravi je izbor za goste koji žele miran odmor i smeštaj u blizini plaže i centra popularnog ostrvskog gradića Hanja.

Sport i zabava: Hotel Santa Marina Plaza poseduje jedan otvoreni bazen, do koga je pristup lak i prikladan iz svih tipova soba. Pored bazena, hotel Santa Marina Plaza poseduje i manji wellness centar sa salom za fitnes i đakuzijem za dve osobe, a na zahtev se mogu obezbediti i usluge masaže na otvorenom. Spa sadržaji poput saune, zatvorenog bazena i turskog kupatila na raspolaganju su za korišćenje u sestrinskom hotelu Cavo Spada, do kog je obezbeđen prevoz. Od ostalih sadržaja hotela Cavo Spada, gosti hotela Santa Marina Plaza mogu koristiti teniske terene, a takođe mogu uživati i u tematskim grčko-kritskim večerima sa živom muzikom i plesom, koje se u sestrinskom hotelu često održavaju. Gostima hotela Santa Marina Plaza na raspolaganju je i mnoštvo organizovanih aktivnosti na plaži i sportova na vodi. Samo mesto Agia Marina predstavlja raj za ljubitelje prirode, idealna je polazna tačka za istraživanje obližnjih pećina, planinarenje, izlete u prirodi i posetu jezeru Agia, kao i obilaske mnoštva bajkovitih peščanih plaža i skrivenih uvala kojima ovaj deo ostrva Krit obiluje.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.