Sama Hotel

Pitagorio, Samos

Opis destinacije

Samos je obale Male Azije udaljen samo 1,6 km. Oduvek je bio na raskrsnici između istoka i zapada.Ipak, uz pomoć jake životne snage uspeo je da, tokom vekova, sačuva nezavisnost pa čak i da doživi maksimalan procvat. Moguće je da je baš zbog toga svetu podario toliko naučnika, umetnika i pesnika. Osim Pitagore, sa Samosa potiču i graditelji Herinog hrama Rek i Teodor, pesnik Arion, arhitekta Poliklet, veliki astronomi Aristarh i Aristil kao i filozofi Melisa i Epikur. Mitologija kazuje da je ostrvo i rodno mesto boginje Here, a budući da je ona boginja plodnosti i njeno ostrvo je veoma plodno. Prekriveno je nepreglednim vinogradima i stabljikama mastike od čijih se plodova spravlja širom sveta poznato grčko piće „Uzo“. Na ostrvu su do danas sačuvani ostatci Herinog hrama i najstariji tunel na svetu koji je u antičko doba služio kao prečica kroz brdo. Kao stvoreno je za romantične duše. Turistima daruje opojni miris mora uz mogućnost da raj za sebe i onog koga volite pronađete u brojnim bajkovitim uvalama. Uostalom, božanstvene plaže i usnule prirodne lepote ostrva Samos su najlepša pozivnica za uživanje na najvišem nivou.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj hotel nalazi se u mirnom delu primorskog grada Pitagorio. Gosti mogu koristiti kamenitu gradsku plažu koja je na 200 metara ili peščano-šljunkovitu plažu u mestu Potokaki koja je na 450 metara.Tradicionalni stil hotela u blizini samog mesta pogodan je za goste koji žele miran odmor u prijatnom okruženju. U blizini hotela se nalaze brojni restorani, kafići i prodavnice. Hotel je od aerodroma udaljen 3 km, dok se grad Samos nalazi na 12 km od hotela. 

Plaža: 
Hotel je udaljen 200 m od gradske šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani dostupni su uz doplatu.

Hotelski sadržaj: 
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija, restoran, hotelska terasa i bašta, prostorija za odlaganje prtljaga.

Sobe:
Hotel poseduje ukupno 14 soba. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, klima uređaj (uz doplatu), mini frižider (uz doplatu), Wi-Fi internet konekciju (besplatno), SAT TV, ketler, sef (besplatno), balkon. Krevetac za bebu – na upit. Standardne sobe sa pogledom na kopno namenjene su za dve odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe (treći ležaj je pomoćni).

Usluga: 
Noćenje sa doručkom (konitentalni, samoposluživanje)

Kontakt:
 www.sama.gr

Napomena:
Ovaj manji hotel u blizini samog centra mesta pogodan je za goste koji nisu previše zahtevni, a žele miran odmor.
1. dan BEOGRAD – KOS – SAMOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Čarter let za Samos sa međusletanjem na ostrvo Kos. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SAMOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SAMOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.