Rixos The Land Of Legends

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je novo, moderno turističko naselje nalazi se na 30 min. od Antalije. Najkuksuzniji hoteli na dugim peščanim plažama, okruženim borovim šumama, eukaliptusima, i divno uredjenim baštama. Belek je jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica, a posebno je poznata sova, koja je ujedno i zaštitni simbol grada Beleka. Čuven po dobrim golf terenima u Nacionalnom golf parku. Na ovim terenima održavaju se mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. U blizini Beleka nalaze se i antički gradovi Perge i Aspendos koji se u dnevnom izletu mogu posetiti. Takođe, u blizini Beleka su i vodopadi Manavgat.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

    Nalazi se u Kadriyeu, oko 6km od centra Beleka, oko 27km od aerodroma Antalija i oko 30km od centra Antalije.

Hotel u sklopu velikog tematskog parka, koji je otvoren 2016. godine. U sastav parka ulaze bazeni sa toboganima i mnogobrojnim aktivnostima, od ronjenja, preko vožnje rolerkosterom do glavnog simbola parka – kule sa opservatorijom visoke 111 m.

Hotel ima glavni restoran – Eternia, 2 a la carte restorana (brazilski i italijanski), kafeteriju, barove (Smoothies Vitamin), Spa centar, veliki šoping centar.

Ceo hotel je prilagođen deci, od soba koje su opremljene nameštajem i sadržajima interesantnim najmlađima preko celokupne ponude tematskog parka.

Plaća se: čuvanje dece.

Hotel nema svoju klasičnu plažu, ali se u okviru kompleksa nalaze brojne manje plaže, pored bazena različitih oblika, nasute belim sitnim peskom. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne plaćaju.

Usluga je

na bazi noćenja sa doručkom – samoposluživanje, izbor više jela. Doručak se služi u glavnom restoranu Eternia od 07:00h-10:30h.

Plaćaju se: ostali obroci osim doručka, sva pića i a la carte restorani.

Hotel ima 401 sobu, od čega 380 deluks soba, 20 apartmana i 1 predsednički apartman. Deluks sobe poseduju balkon, split klimu, LED TV sa satelitskim programima, tepih, radni sto, set za kafu i čaj, sef, kupatilo sa tušem, fen za kosu, 3D naočare, playstation i Wi-Fi internet velike brzine.

Deluks sobe imaju oko 38m², dok su apartmani veličine oko 79m² i sastoje se iz dve spavaće sobe i kupatila.

Plaća se: mini bar, telefon.

Anjana Spa centar: tursko kupatilo (hamam), poluolimpijski zatvoreni bazen, dečiji bazen, fitnes centar, masaže i tretmani.

Brojni bazeni – sa talasima, bazen za surfovanje, bazeni sa toboganima (preko 70 tobogana ukupno), dečiji bazeni, rolerkoster, 5D bioskop, šou sa delfinima, mini zoo vrt, podvodni safari, stoni tenis, fliper, koncerti, muzički programi, animacije.

Plaća se: plivanje sa delfinima, plivanje sa ribama, pingvini.

Veliki šoping centar – butici, foto radnje, gift shop.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.