Reges A Luxury Collection Resort & Spa

Češme, Turska

Opis destinacije

Češme - se nalaze na zapadu Turske, u blizini Izmira, na obali Egejskog mora, nasuprot grčkog ostrva Hios. More je čisto i prozračno. Idealno je ne samo za kupanje već i za ronjenje. Jaka vazdušna strujanja u blizini grada privlači ljubitelje jedrenja. Češme su poznate i po izuzetno lepim plažama. Dugačka gradska ne spade u najlepše ali je idealna za one koji borave u centru grada kao i za porodice sa decom zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u pevodi glasi – zlatna.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 90 km od aerodroma u Izmiru, 2 km od centra Češmea, a 9 km od Alačatija. Otvoren je 2019. godine i zauzima površinu od 30.000 m2.

Plaža:
Nalazi se na sopstvenoj plaži koja je jednim delom peščana, a ostatak je pontonski. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel čini jedna sedmospratna i jedna šestospratna zgrada. Reges Retreat soba ima 42-58 m2 (max 3 osobe), Reges Aqua pool view jedinica nalazi se u prizemlju i ima direktan pristup bazenu (45-65 m2, max 3 osobe), Reges Aegean soba ima 39-60 m2 (max 3 osobe). Svaka soba ima balkon ili terasu, WiFi (besplatno), IPTV, centralni klima uređaj, sef (plaća se), mini-bar (plaća se), fen za sušenje kose, ketler i set za čaj ili kafu.

Hotelski sadržaji:
Hotel ima 2 restorana (Safran i Hemera), 3 bara, 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen (greje se), 4 konferencijske sale, WiFi svuda na teritoriji hotela, Spa centar (potrebna rezervacija), saunu, teretanu, časove joge, večernje animacije, muziku uživo, dečiji klub, dečije igralište, bazen za decu. Plaća se: doktor, frizer, masaže i tretmani u Spa centru, tursko kupatilo, usluga pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Doručak – švedski sto; ručak i večera – a la carte

Kontakt:
Tel: +90 232 292 00 00
www.marriott.com/hotels/travel/adblc-reges-a-luxury-collection-resort-and-spa-cesme
1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.