Porto Platanias Beach Luxury Selection

Platanjas Hanja, Krit

Opis destinacije

Krit je ostrvo u Sredozemnom moru na krajnjem jugu Grčke. Obuhvata površinu od oko 8300 km² i kao takvo je najveće ostvo Grčke i peto po veličini u Mediteranu. Dužina obale je 1.040 km, dok se ostrvo pruža u pravcu istok-zapad u dužini od 264 km, a u širini sever-jug 55 km. Krit obiluje neverovatnim kontrastima. Reljef je pretežno planinski, a najviši vrh je na 2.456 m n/v. Lanac visokih planina svojom prirodnom podelom formira 4 ostrvske provincije: Hania, Rethymno, Heraklion i Lasiti – Agios Niolaos. Na Kritu je zastupljena sredozemna klima, koja je nešto oštrija na planinama. Danas na Kritu živi preko 600.000 stanovnika, ali se tokom sezone taj broj drastično uveća zbog velikog broja stranih turista koji dolaze na letovanje. Ubrzanim tempom razvoja Krit je postao luksuzno letovalište, koje obezbeđuje odličan smeštaj u vrhunskim hotelima, dizajniranim tako da se uklapaju u živopisni krajolik koji ih okružuje. I pored sveg napretka koji je dostigao poslednjih godina, Krit je ipak ostao ostrvo neiskvarene lepote.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Porto Platanias Beach Luxury Selection se nalazi u mestu Platanjas. Hotel deli ulica od plaže, 400 m od centra mesta, 9 km od grada Hanja i 30 km od aerodroma u Hanji na ostrvu Krit. Hotel namenjen za porodičan odmor. Grad Hanja, sa poznatim starim gradom i venecijanskom lukom, nalazi se na samo nekoliko kilometara od Platanjasa i do nje saobraća linija gradskog prevoza čija je stanica smeštena u blizini hotela.

Sobe: Hotel Porto Platanias Beach Luxury Selection u svom sastavu ima sobe podeljene u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World travel  na raspolaganju su standardne, porodične sobe i  apartmani. Sve sobe imaju kupatilo, fen, SATTV, telefon, wi fi, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Hotel Porto Platanias Beach Luxury Selection ima 2 restorana. Glavni restoran sa terasom na krovu  jednom nedeljno organizuje grčko veče , u a la carte restoranu se spremaju mediteranski i internacionalni specijaliteti. Na raspolaganju su 2 bara kod bazena i bar na palaži. Hotel Porto Platanias Beach Luxury Selection u svom sastavu ima prodavnicu, rent a car , menjačnicu,  servis za pranje i sušenje veša i parking.

Sport i zabava: U sastavu hotela Porto Platanias Beach Luxury Selection se nalaze 5 spoljašnjih bazena za odrasle i 4 za decu. Spa centar sadrži unutrašnji bazen, tursko kupatilo, saunu, ledenu pećinu, prostorije za masažu i tretmane lica, manikir/pedikir, teretanu. Za najmlađe je namenjen dečiji klub i 2 igrališta, kao i animacijski tim. Na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Hotel  je zbog sadržaja namenjen za porodice i za goste koji zele da budu u manjem mestu, izvan grada. Nekoliko kilometara hotel deli od grada, popločanih uličica, poznate venecijanske luke u kojoj se nalazi venecijanski svetionik, džamija.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.