Perdikia Hill Family Resort

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz, plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u regiji Ovačik na uzvišenju odakle se pruža prelep panoramski pogled na Olu Deniz. Udaljen je 55km od aerodroma u Dalamanu, a od Fetija 5 km. Izgrađen je 2006. godine, a renoviran 2018. Zauzima površinu od 12.000m². Sastoji se iz devet trospratnih zgrada.

Plaža:
Plaža je udaljena je 3 km od hotela. Za goste hotela obezbeđen je besplatan šatl bus od hotela do plaže. Ležaljke, suncobrani i bar na plaži dodatno se doplaćuju.

Sobe:
Sve sobe imaju kupatilo, telefon, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), tuš, televizor, fen, Wi-Fi internet, balkon.
Standardne sobe su površine 14-16m² i namenjene su za max 3 osobe.
Porodične sobe imaju dve prostorije – spavaći i dnevni deo odvojen vratima, namenjene su za max 4 osobe, a površina je 25m².

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju:  glavni restoran, 3 bara, snack bar (uz doplatu), 3 spoljašnja bazena, dva vodena tobogana, Wi-Fi internet, usluga hemijskog čišćenja i pranja veša, ležaljke i suncobrani kraj bazena, konfenrenkcijska sala, sauna (uz doplatu), bilijar, masaža (uz doplatu), mini golf, tererana, košarka, stoni tenis, diskoteka (uz doplatu), fudbal, teniski teren, tursko kupatilo, iznajmljivanje teniskih reketa i loptica, animacioni programi, dečiji bazen, dečije igralište, mini klub.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

Kontakt:

www.perdikiahill.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2023/2024

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.