Papillon Ayscha Hotel

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je moderna turistička zona koja se nalazi na oko 30km udaljenosti od aerodroma u Antaliji. Karakterističan je po golf terenima, najluksuznijim rizortima, besprekorno uređenim vrtovima koji su smešteni duž duge peščane plaže. Belek spada u najzelenije regije Turske jer obiluje šumama borova i eukaliptusa. Predstavlja krunu turizma Turske uzimajući u obzir kvalitet koji pruža. Koncept hotela u regiji Belek je poput turističkih naselja, te gosti koji odsedaju u ovakvoj vrsti rizorta nemaju potrebe da ga napuštaju budući da se o njihovoj zabavi i potrebama brine stručni tim ljudi u okviru svakog rizorta. Upravo ovde su nastali najluksuzniji i najkompletniji turistički kompleksi zahvaljujući kojima regija Belek živi čitave godine. Uzimajući u obzir prirodno okruženje i golf terene, sezona u Beleku traje 12 meseci. Osim golfa, popularan sport je i fudbal, budući da Belek ima terene napravljene po najvišim svetskim standardima, te timovi iz čitavog sveta ovde mesece provode pripremajući se. Osim brojnih sportskih prednosti, prirodnog bogatska, luksuznih hotela, Belek od 2017-e godine ponosno u svojoj ponudi ima i tematski park Land of Legends. Tematski park Lend of Legends poseduje veliki tržni centar, brojne restorane i barove, kanale kojima se možete provozati gondolama poput onih u Veneciji, najatraktivnije vodene tobogane, roller coaster-e, bazen za surfovanje, delfinarijum, predstave zabavnog karaktera sa pingvinima sa Madagaskara, kitovima, fokama ili se pak možete diviti nekoj vrsti iz porodice velikih mačaka. Ovakva vrsta parka je jedinstvena u ovom delu Evrope, može se porediti sa onima u Parizu i Londonu, ali je u odnosu na te kompletniji i sadržajniji.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Papillon Aysha hotel, u potpunosti je renoviran 2014. godine, zauzima površinu od 60 000 m2, nalazi se na plaži, od Beleka je udaljen 4 km, a od aerodroma u Antaliji 35 km.

Sobe: Papillon Aysha hotel u svom sastavu ima ukupno 363 sobe od čega je 223 standardne kategorije. Svaka je površine 28 m2 i ima kupatilo (tuš/wc), fen, bade mantil, papuče, TV, telefon, wi fi, klima uređaj, ketler za čaj ili kafu, sef, mini bar i balkon. Porodične sobe kojih ukupno ima 61, veće su kvadrature, zauzimaju površinu od 54 m2 i u svom sastavu imaju dnevni boravak sa sofom i spavaću sobu. U odnosu na standardne sobe imaju dva kupatila (tuš/wc).

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kojem se služe glavni obroci i ponoćna užina, hotel Papillon Aysha ima i 5 a la carte restorana (italijanski, mediteranski, turski, meksički i kineski). Na raspolaganju su brojni barovi u kojima se služe lagani obroci, poslastice i osvežavajući napici u toku dana i večeri. U sklopu glavnog restorana postoji bufe koji je namenjen isključivo deci.

Sport i zabava: Gostima je na raspolaganju više bazena od kojih je jedan unutrašnji. Ljubitelji sporta mogu da uživaju u fitnes centru, terenima za košarku, odbojku, fudbal i tenis, a na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. Od dodatnih aktivnosti hotel nudi časove plesa, gimnastiku i aerobik. Hotel ima luksuzan spa centar, renoviran u potpunosti 2015-e godine. U ponudi su najsavremeniji tretmani za negu lica i tela, terapeutske masaže, tursko kupatilo, sauna i đakuzi. O zabavi najmlađih gostiju brine stručan tim animatora u sklopu mini i junior klubova. Osim klubova u ponudi su i mini disko, igraonica, mini kuglanje, pikado i mini fudbal. Tri puta nedeljno organozovane se tematske večeri. 
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

Izaberite idealnu destinaciju za leto

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.