Novotel Dubai Al Barsha

Dubai, UAE

Opis destinacije

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. Dubai je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se na početku Al Barshe, nedaleko od tržnog centra Mall of The Emirates (1,5 km). Odlično je lociran u odnosu na ostale atrakacije grada, a metro stanica je udaljena desetak minuta hoda. Suk Medinat sa brojnim prodavnicama i kafeterijama je udaljen oko 5 km, a Pointe, najpoznatija plaža Palme, 10 km.

Plaža:
Plaža Pointe, sa pogledom na hotel Atlantis the Palm, brojnim restoranima i prodavnicama udaljena je oko 10 km od hotela. Javna plaža Kite je udaljena oko 12 km.

Hotelski sadržaj:
Spoljašnji bazen na krovu hotela, sauna, parno kupatilo i fitness centar, restoran, dva bara, svakodnevni šatl busevi do najbližih tržnih centara (besplatno), mini-klub za decu, mogućnosti pranja i peglanja veša (uz doplatu), Wi-Fi internet konekcija.

Sobe:
Sve sobe imaju: kupatilo sa bademantilima i toaletnim priborom, fen za kosu, mini-bar (uz doplatu), TV, telefon, sef, klima uređaj, besplatna Wi-Fi internet konekcija.

Usluga:
Noćenje sa doručkom, all inclusive.

Kontakt:
https://all.accor.com/

Napomena:
Deo je poznatog hotelskog lanca Accor. Svojom lokacijom i dobrom uslugom, odličan je izbor kako za turiste, tako i za poslovne putnike.
1. DAN BEOGRAD - DUBAI
Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai po redu letenja(FZ 746). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2.-5,6,7 ili 10. DAN DUBAI
Doručak. Slobodno vreme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6,7,8 ili 11. DAN DUBAI - BEOGRAD
Doručak.Odjava iz hotela. Transfer do aerdroma. Poletanje za Beograd po redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ 745).

Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.