Mirage Bay Resort & Aquapark

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u južnoj Hurgadi a od aerodroma i centra Hurgade je udaljen oko 15km.

Opšti podaci
Hotel je izdgrađen 1994. godine a potpuno renoviran 2019. godine. Kompleks se sastoji od četiri  trospratne aneks zgrade (bez lifta) i u ponudi ima 470 smeštajnih jedinica. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana i barova, može se pohvaliti velikim brojem zabavnog sadržaja za goste svih uzrasta.

Za decu su tu igralište, disko, dečiji klub, akva park.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj 800m dugačkoj plaži. Upotreba suncobrana ležaljki, dušeka i peškira na plaži je besplatna.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 470 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu. Sef se nalazi na recepciji i ne plaća se dodatno. 

Standardne sobe su veličine oko 35m2, mogu imati pogled na baštu ili bazen.
Porodične sobe su veličine 65m2.

Plaća se: telefon i Wi-Fi internet.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela u skladu sa hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran Karnak, International Restaurant (italijanska kuhinja), El Prince Omar (orijentalna kuhinja) i Food Court. Gostima su na raspolaganju i barovi – Caesar Bar, Salsa Bar, Beach Bar i Aqua Bar. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani (besplatni jednom u toku boravka), sveže ceđeni sokovi, sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, limuzina, salon lepote, doktor, parking, apoteka, prodavnice.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima pet bazena od kojih je jedan dečiji, akva park, dnevnu i večernju animaciju, odbojku na plaži, aerobik, tereni za tenis. 

Plaća se: sportovi na vodi. 

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaža i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2023/2024

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.