Marilena Studio

Dassia, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz

Udaljenost

  • Plaža > 650m
  • Centar > 450m
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Studio se nalazi 400 metara od centra poznatog turističkog mesta Dasia. Glavni grad Krf se nalazi na oko 12 km od studija. Međunarodni aerodrom udaljen 13 km. Studio se nalazi na uzvišenju sa koga se pruža lep pogled na Jonsko more.

Plaža:
Od peščano – šljunkovite plaže studio Marilena je udaljen oko 650 metara.

Hotelski sadržaj:
Studiji se nalaze u mirnom okruženju. Lepo uređeno dvorište sa puno mediteranskog rastinja daje ovom smeštajnom objektu poseban šarm. U dvorištu se nalaze ležaljke i suncobrani i roštilj. Parking u sklopu objekta može se besplatno koristiti. Bežični internet je na raspolaganju u celom objektu. Gostima vile je na raspolaganju i besplatno korišćenje bazena susednog objekta Mirabello (30m).

Sobe: 
Sva studija imaju mini kuhinju opremljenu osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, frižider, kupatilo, SAT TV, Wi-Fi  internet, klimu (uz doplatu 7 evra po danu), sef (uz doplatu), terasu/balkon. Mogu biti na spratu i u prizemlju. U tip studio 2 se mogu smestiti dve odrasle osobe, a u tip studio 2-3 se mogu smestiti tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dete. Treći ležaj je pomoćni.

Usluga: Najam

Napomena:
Preporuka je svim putnicima koji na ostrvu žele da iznajme automobil ili na ostrvo dolaze sopstvenim prevozom.  
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.