Kuredu Island Resort and Spa

Atol Lhaviyani, Maldivi

Opis destinacije

Republika Maldivi nalazi se u Indijskom Okeanu, udaljeni su oko 700 km od obale Šri Lanke i nekih 300 km od obala Indije. Sastoje se od oko 1.200 manjih i vecih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male sa preko sto hiljada stanovnika i nalazi se na severnom obodu Atola Male, tacnije na Kaafu Atolu. Toplo i cisto more uz predivne plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlicne uslove za nezaboravan odmor. Svako ostrvo predstavlja posebnu pricu i sve je podredeno uživanju svih vaših cula.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na ostrvu Kuredu, u Lhaviyani Atolu; udaljen je 125km od aerodroma Male.
 
Plaža:
Hotel je okružen peščanom plažom dužine 3,5km. Delovi sa koralnim grebenom.
 
Sobe:
Hotel raspolaže sa 383 sobe; raspoređene u prizemnim bungalovima i vilama; u okviru hotelskog kompleksa; na plaži i iznad vode. Svaka soba tipa Garden Bungalow, površine oko 55m2 (unutrašnji i spoljašnji deo), jednostavnog dekora; ima otvoreno kupatilo sa tušem, klimu, ventilator, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, pristup internetu (doplata). Sobe se nalaze u drugom redu u odnosu na plažu, iza soba tipa Beach Villa u “ O” delu ostrva. Svaka soba tipa Beach Bungalow, površine oko 55m2 (unutrašnji i spoljašnji deo), jednostavnog dekora; ima otvoreno kupatilo sa tušem, klimu, ventilator, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, pristup internetu (doplata).
 
Hotelski sadržaj:
Hotel ima 7 restorana (od kojih su 4 glavna-svaki tip sobe pripada jednom od glavnih restorana; restoran “Bonthi” sa goste smeštene u sobama tipa Garden i Beach Bungalow; “Koamas” za goste smeštene u jednom delu soba Beach Villa i Jacuzzi Beach Villa; “O” za goste smeštene u jednom delu soba tipa Beach Villa; “Sangu” za goste smeštene u sobama tipa Water Villa i Honeymoon Suite. Većina restorana ima peščanu podnu podlogu), 7 barova, 2 spoljašnja bazena, 2 spa centra, fitnes centar, teren za golf, školu ronjenja, suvenirnice, pristup internetu (doplata).
 
Način služenja obroka:
Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.kuredu.com
 
Napomena:
Hotel okružen palmama i peščanom plažom. Transfer do ostrva se obavlja hidroavionom (letovi tokom dana: 09h00-15h00; dozvoljen prtljag 20kg po osobi-doplata za višak prtljaga; mogućnost da se prtljag dostavi drugim avio letom ili brodom).
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru. Organizovani transfer brzim brodom ili hidroavionom (u zavisnosti od udaljenosti hotela od aerodroma) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.