Kandima Maldives

, Maldivi

Opis destinacije

Arhipelag Maldiva sastoji se od 1.190 malih koralnih ostrva grupisanih u 26 atola. Zauzimaju površinu od 104.000 km2. Neka ostrva su ravna i peščana, dok su druga prava tropska sa veoma bujnom vegetacijom. Okružena su koralnim grebenima i, tirkiznim lagunama sa bogatim podvodnim životom, kao i belim peščanim plažama po kojima su u svetu poznata. Ostrva namenjena turistima, imaju uglavnom jedan hotel koji predstavlja svet za sebe. Na svakom od ostrva stiče se utisak da ste u društvu Robinzona Krusoa.Najradije ih posecuju mladenci, poznavaoci podvodnog sveta i ronjenja ,ljubitelji mira i romanticnih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel otvoren 2017. godine, Lifestyle rizort koji kombinuje moderan dizajn sa prirodnim karakteristikama rajskog ostrva, a poseduje jedan od najvećih bazena na Maldivima.

Položaj: Nalazi se na ostrvu veličine 3 kilometra dužine i 100 metara širine, u središtu velike lagune. Aerodrom Male udaljen je 150 kilometara, odnosno na oko 25 minuta vožnje lokalnim letom do ostrva Kudahuvadhoo, a zatim još oko 20 minuta vožnje brodom.

Hotel: Novi rizort će Vas impresionirati čistim, modernim dizajnom, koji se idealno uklapa u prirodu i vegetaciju ostrva. Gostima je na raspolaganju pet restorana sa velikim izborom jela među kojima su i restoran “Flavour Zest“ koji nudi mnoštvo različitih internacionalnih specijaliteta, restoran „Far East Fine Dining“ u kome možete uživati u autentičnoj kineskoj kuhinji, direktno na plaži se nalazi restoran “Azure“ sa mediteranskim specijlitetima, moderni restoran “Deli“ služi sveže snekove, a restoran „Smoked“ služi jela sa roštilja. Gosti mogu da uživaju uz osvežavajuće koktele u baru na bazenu „Breeze“, a u kafeu “Aroma“ se možete osvežiti svežim sokovima i maldivskim i azijskim poslasticama. Hotel dodatno poseduje dva bara, jedan Beach Club, kafe, bazen, umetnički studio, fotostudio i beplatan internet WIFI.

Sobe:  274.

Sky Studio: veličine oko 40 m2 (od čega je otvoreni prostor oko 15 m2), smeštene u zgradama sa 4 smeštajne jedinice direkno na plaži. Nalaze se na prvom spratu, elegantno i moderno opremljene u svetlim bojama. U svom sastavu imaju tuš/WC, TV, telefon, klimu, ventilator na plafonu, minibar i balkon.

Beach Studio: veličine oko 40 m2 (od čega je otvoreni prostor oko 15 m2), isto opremljene kao Sky Studio, ali se nalaze se u prizemlju i dodatno imaju terasu.

Ishrana: Bogat švedski sto za doručak uključen u cenu. Uz rezervisan polupansion uključena je večera, uz rezervisan pun pansion odn. all inclusive i ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranima ,,Flavor’’ ili ,,Zest’’ (voda, bezalkoholna pića, sokovi, kafa i čaj uračunati su u cenu). Za ostale pogodnosti all inclusive paketa, pogledajte tabelu

Wellness: Spa se nalazi u sred tropske vegetacije i nudi različite masaže i tretmane lepote.

Sport: Uključeno: fitnes centar, odbojka na plaži, tenis, košarka. Uz doplatu: bicikl, skuter, streličarstvo, joga, različiti nemotorizovani i motorizovani sportovi.

Zabava: Večernja zabava. Uz doplatu: kursevi kuvanja, umetnički i kursevi rukotvorina.

http://kandima.com/index.php/en/
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru.  Organizovani ili individualni transfer (transfer može biti organizovan od strane agencije po želji putnika uz doplatu ili putnik sam može obezbediti transfer prema svojoj želji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma.  Kraj programa.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranzmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

KT

Organizator putovanja je turistička agencija Kontiki Travel & Service, broj licence OTP 113/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Kontiki Travel & Service. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.