Jasmin Beach

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Danas je Bodrum jedno od najposećenijih turističkih mesta u Turskoj, sa centrom umetničke kolonije, što se može videti po mnogobrojnim galerijama i boemskoj atmosferi. Bodrum je poznat i po noćnom životu koji traje do jutarnjih sati, a brojni restorani, barovi, noćni klubovi, kao i prodavnice otvoreni su celu noć. Bodrum je podeljen na više uvala koje su sa gradom Bodrumom povezane dolmošumia, lokalnim linijskim prevozom (kombijima) koji cirkuliše tokom celog dana. Gumbet se nalazi 2,5 km zapadno od Bodruma. Poznat je po lepim plažama i velikom broju hotela, a blizina samog grada Bodruma učinila je ovo mesto atraktivnim za turiste.Bitez je zaliv posle Gumbeta, sa tirkiznom bojom mora, mnoštvom hotela i šetalištem iznad plaže. Pored dnevnih krstarenja od uvale do uvale, turisti mogu provesti dan na grčkom ostrvu Kos, do kog postoje svakodnevni polasci brodom. Takođe mogu uživati u džip safariju ili posetiti aqua park.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Jasmin Beach hotel se nalazi preko puta plaže u mestu Gumbet. Od hotela do centra Gumbeta udaljenost je 400 m. Centar Bodruma udaljen je od hotela 3 km, dok je od aerodrom udaljen 35 km.

Sobe: Jasmin Beach hotel ima ukupno 274 sobe, podeljenih u tri kategorije (club sobe, family i hotelske sobe-glavna zgrada). Svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uredjaj, mini frižider i balkon. Hotelske zgrade su u celosti renovirane, modernog su dizajna I u ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se svi tipovi soba.

Hotelski sadržaj: U sastavu Jasmin Beach hotela se osim glavnog restorana nalazi i a la carte restoran, 3 bara u kojima gosti mogu konzumirati različita alkoholna i bezalkoholna pića, koktele, kao i razne vrste laganih obroka i poslastica. Od dodatnih sadržaja, uz doplatu gostima hotela Jasmin Beach na raspolaganju su mini market, frizerski salon, usluge pranja i peglanja veša, usluge doktora na upit, fotografska radnja i menjačnica.

Sport i zabava: U sklopu Jasmin Beach hotela nalaze se unutrašnji, spoljašnji bazen i bazen sa toboganima, kao i jedan manji deo namenjen deci. Hotel takođe poseduje spa centar sa turskim i parnim kupatilom, saunama i različitim vrstama masaža i drugih tretmana. Od sportskih aktivnosti Jasmin Beach hotel ima fitnes centar, stoni tenis, bilijar, pikado i igraonicu. Na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. Za najmlađe goste zadužen je stručan tim profesionalnih animatora koji brinu o njihovoj zabavi u sklopu mini kluba.
1.dan   Beograd – Bodrum
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Bodrum direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan   Bodrum
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan   Bodrum – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.