Hotel Sun Island Resort and Spa

Nalaguraidhoo, Maldivi

Opis destinacije

Maldivi, arhipelag poznat po izuzetnim prirodnim lepotama, dugim plažama divnog belog peska, jedinstvenom podvodnom svetu i odmerenom luksuzu. Ova ostrvska država smeštena je u Indijskom okeanu, u južnoj Aziji na oko 700km udaljenosti od Šri Lanke. Putovanje na Maldive je idealno jer su mesto za odmor i relaksaciju. Moglo bi se reći da su Maldivi preteča našeg „novog normalnog“ sveta u kome su distanca i izolacija model življenja. Ova ostrvska država već dugo predstavlja destinaciju na kojoj možete uživati u miru i tišini, daleko od gradskih gužvi ili galame drugih gostiju koji borave u istom hotelskom kompleksu. Državu čine 1200 malih ostrva čije su obale i vode bogate koralnim grebenima. Ostrva su grupisana u 26 maldivskih atola. Sako ostrvce predstavlja priču i raj za sebe. Neka su sasvim nenaseljena i pusta, dok su na najlepšim izgrađeni turistički objekti namenjeni smeštaju turista. Sama država broji oko 400 000 stanovnika uglavnom islamske veroispovesti. Glavni grad Maldiva je Male, smešten na istoimenom ostrvu. Zvanična valuta je maldivska rufija

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Luksuzno odmaralište i SPA centar Sun Island Resort nalazi se u fantastičnom ambijentu ostrva Nalaguraidhoo, na 30 min vožnje lokalnim letom i gliserom  od međunarodnog aerodroma Male. Okruženje hotela je fascinantno i bogato zelenilom, nalazi se u vrtu ispunjenom tropskim cvećem i rastinjem. Hotel Sun Island Resort & Spa predstavlja idealan izbor za odmor na Maldivima.

Sobe: U svom sastavu hotel  Sun Island Resort ima ukupno 462 smeštajene jedinice. Sve sobe su prostrane i tradicionalno uređene, svaka ima kupatilo (tuš/wc) i spoljno kupatilo, klima uređaj, telefon, mini bar, sef i ketler za čaj i kafu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se sobe kategorije standard beach bungalow površine 35 m2. Sobe više kategorije su raspoložive na uput i uz doplatu.

Hotelski sadržaj: U svojoj ponudi  Sun Island Resort ima devet restorana italijenske, tajalandske i internacionalne kuhinje. Osim restorana gostima hotela su na raspolaganju i barovi koji u svojoj ponudi imaju osvežavajuće vrste alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Od dodatnih sadržaja hotel Sun Island Resort gostima nudi brojne aktivnosti, kao što su ronjenje, jedrenje i skijanje na vodi. Do sportskih sadržaja na raspolaganju su biciklistička staza i grupni časovi joge. U sastavu hotela nalazi se Spa centar koji u ponudi ima različite vrste opuštajućih i terapeutskih masaža, razne vrste kozmetičkih tretmana, detox programe i napitke organskog sastava.
1.dan                    Beograd – Istanbul
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja za Istanbul kompanijom Turkish Airlines. Iz Beograda avion poleće u 20:15 h. Dolazak u Istanbul u 23:05h. Nastavak putovanja na liniji za Male u 02:10 narednog dana.

2. dan                   Istanbul - Male/Maldivi
Dolazak na Maldive u 12:00h. Transfer do hotela gliserom, lokalnim letom, hidro avionom ili kombinacijom navedenog, u yavisnosti od odabranog rizorta.  Smeštaj, noćenje.

3-8. dan                Maldivi
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, fakultativni izlet ili neki od sportova na vodi. Noćenje.

9. dan                    Maldivi / Male – Istanbul
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom. Poletanje aviona kompanije Turkish Airlines za Istanbul u 22:35h. Dolazak u Istanbul u 04:45 narednog dana.

10.dan                  Istanbul – Beograd
Nastavak za Beograd u 07:35h, dolazak u Beograd u 08:10. Kraj programa.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 50% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 50% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.