Hotel Neptun

Portorož, Slovenija

Opis destinacije

Portorož, mediteranski gradić, smešten u zalivu Piran, predstavlja mondenski i turistički centar i prestonica je slovenačkog primorja. Na relativno kratkoj jadranskoj obali Slovenije nižu se primorski gradići, pa je tako Portorož šetalištem povezan sa Piranom, a od Trsta u Italiji deli ga samo 34 km. Portorož je poznat po turizmu, koji se razvio zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi, čistom vazduhu i morskoj vodi. Prirodno zdravo mediteransko podneblje, 800 godina tradicije lečenja, 150 godina tradicije hotelijerstva, zdrava mediteranska kuhinja i 5 lokalnih lekovitih činioca u kombinaciji sa najsavremenijom medicinom čine Portorož jednom od omiljenih destinacija u ovom delu Evrope kako za letovanje, tako i za wellness i spa odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Neptun se nalazi u centralnom delu mesta Portorož, ali u mirnom okruženju, odmah iza hotela Slovenija 5*. Od plaže ga deli ulica. Agencija Odeon World Travel izdvaja Hotel Neptun kao idealan izbor kada je u pitanju kriterijum odnosa cene i kvaliteta.

Sobe: Hotel Neptun ima 85 soba. Sve sobe imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon, Wi Fi, klima uređaj, sef, mini bar. Neke sobe imaju balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Neptun ima restoran, a gosti  mogu koristiti bar GH Portorož, sa kojim je ovaj hotel povezan hodnikom.

Sport i zabava: Iz hotela Neptun se toplom vezom može ući u Terme Portorož. Gosti hotela Neptun mogu koristiti plažu “Meduza” uz doplatu.

Terme Portorož pružaju jedinstven doživljaj kupanja u termalnoj vodi sa pogledom na more. Terme u svom sastavu imaju bazene sa morskom i termalnom vodom, kompleks sauna, fitnes centar, sobe za masažu i razne vrste tretmana. 
Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi – pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.