Hotel Mediterranean Princess

Paralia, Olimpska regija

Opis destinacije

Paralia je srce okruga Pieria, na 60 km od Soluna, u neposrednoj blizini planine Olimp i na 6 km od grada Katerini. Gradom vlada prijatna atmosfera, ljubazni domaćini koji odlično govore srpski jezik, niz simpatičnih restorana, bezbroj radnji i peščana plaža koja se pruža duž celog mesta su dovoljan razlog da svoj odmor provedete u Paraliji i da se ponovo vratite u ovo mesto.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:  Hotel Mediterranean princess se nalazi u Olimpskoj regiji. Izgrađen je 2008 godine. Hotel Mediterranean princess se nalazi u Paraliji, od plaže je udaljen 150 m, dok je od centra mesta udaljen 400 m. Od grada Katerini je udaljen 6 km, dok je grad Solun na udaljenosti od 80 km.

Sobe:  Hotel Mediterranean princess poseduje 75 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, superior sobe, junior suite i grand suite. Standard sobe imaju između 18m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Superior sobe imaju između 20-25m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Junior suite imaju 20m² i imaju bračni krevet. Grand suite imaju 55m², sastoje se iz dve odvojene sobe sa bračnim krevetima i sofa krevetima. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon ili verandu.

Hotelski sadržaj:  Hotel Mediterranean princess u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Mediterranean princess ima glavni bar u okviru hotela, kafeteriju, kao i bar pored bazena, gde gosti hotela mogu da konzumiraju razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, kafa i laganih obroka. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, internet kutak koji se doplaćuje, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalazi i mini market.

Sport i zabava:  Hotel Mediterranean princess ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su takođe besplatni. Gosti hotela mogu da koriste sto za stoni tenis, dok je najmlađima namenjeno dečije igralište. Hotel Mediterranean princess je dobro pozicioniran u odnosu na grad Katerini koji puža gostima aktivan odmor, kao i grad Solun koji pruža mnogobrojne mogućnosti za razgledanja, kupovinu ili uživanje u grčkoj gastronomiji.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.