Hotel Marthas Haus

Gerakini, Sitonija

Opis destinacije

Na samo 75km od Soluna, 14km od Nea Moudanie i 43km od Neos Marmarasa, na ulasku na Sitoniju, nalazi se mesto Gerakini. Pozicija je odlična za one koji bi da istovremeno budu blizu Soluna i egzotičnih plaža Sitonije. Već godinama letovalište je poznato po velikom hotelu Gerakina Beach koje ima skoro 600 soba i sa sadržajima koji su, većinom, dostupni svim gostima letovališta Gerakini. U gustom zelenilu mediteranske vegetacije, mesto je okruženo maslinjacima i peščanom obalom zaliva Toroneos. Duga plaža poznata je po belom pesku i kristalno čistom moru. Mesto je dobro snabdeveno sa nekoliko marketa, restorana i taverni.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Marthas haus se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Sitonija. Hotel Marthas haus se nalazi na prelepoj peščanoj plaži i 800 m od mesta Gerakini. Hotel Marthas haus je odlična preporuka za one koji vole porodičan odmor.
     
Sobe: Hotel Marthas haus poseduje 49 smeštajnih jedinica u svom sastavu.  U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard studiji, superior studiji i family apartmani. Standard studiji nisu renovirani i imaju bračni krevet i single krevet. Superior studiji su renovirani 2011 godine, sastoje se iz dve prostorije, u jednoj je sofa krevet dok je u drugoj bračni krevet. Family apartmani  su veće smeštajne jedinice, sastoje se iz dve odvojene spavaće sobe, u jednoj su dva odvojena kreveta i sofa krevet dok je u drugoj spavaćoj sobi bračni krevet. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Marthas haus u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Marthas haus ima glavni bar u hotelu, bar pored bazena i snack bar, gde se gosti hotela mogu osvežiti uz različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa i laganih obroka.  Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan i TV salu. U blizini hotela se takođe nalazi i mini market.

Sport i zabava: Hotel Marthas haus u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Marthas haus takođeposeduje i jedan manji bazen za decu. Gostima hotela se pruža mogućnost da koriste terene za košarku i odbojku, kao i da koriste sto za stoni tenis i bilijar. Najmlađima je namenjeno dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.