Hotel Christofinia

Larnaka, Kipar

Opis destinacije

LARNAKA (Larnaca) - najstariji grad na ostrvu i treći po veličini, udaljen 5 km od međunarodnog aerodroma, poznat po čuvenom zdanju Crkvi Svetog Lazara, po uređenom šetalištu Finikuds, uz obalu mora sa drvoredom palmi i peščanim plažama, Jonates, Phinikoudes i Mackenzie beach i najstarijem neolitskom naselju Kirokitija. U blizini Larnake nalazi se i čuveno Veliko slano jezero, svratište ružičastih flamingosa. Za grad Larnaka na Kipru kažu da je grad sa dva lica - grad star 10.000 godina, podignut na ostacima antičkog grada Kition, a s druge strane o moderno i prestižno evropsko letovalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel je smešten na 3 km od grada, i 45 km od aerodroma Larnaka. Nalazi se na 150 metara od Nisi i na 200 metara od Macronicos plaže.

Sobe
Sve sobe su klimatizovane i jednostavno uređene, poseduju kupatilo, fen za kosu, TV sa satelitskom antenom, frižider (uz doplatu 2€ dnevno), sef (uz doplatu 3€ dnevno), WI-FI (uz doplatu-25€ nedeljno), balkon, telefon.

Hotelski sadrzaj
U ponudi ima recepciju, restorene, zatvoreni, otvoreni bazen i hidromasažnu kadu, saunu, tenis, teretanu.

Kontakt
www.christofinia.com 
Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in 14h. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodni dani za odmor. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta I poseta. Noćenja.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

Izaberite idealnu destinaciju za leto

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.