Hotel Athos Palace

Kalitea, Kasandra

Opis destinacije

Izgrađeno u središtu poluostrva Kasandra, na njegovoj istočnoj strani, Kalitea (Kallithea, Καλλιθέα) je kosmopolitsko turističko naselje, vrlo popularno u letnjim mesecima. Kalitea je poznata po najboljem noćnom životu na Halkidikiju, sa mnoštvom klubova i barova na plaži, odnosno diskoteka van naselja, pa veliki broj mladih baš ovde provodi leto. Udaljena 84 kilometara južno od Soluna, Kalitea se nalazi na putu ka Haniotiju od koga je udaljena nešto malo manje od 16 kilometara. Prelepo mestašce Afitos na severu udaljeno je 3 km, dok je naselje Kriopigi na jugu na svega 5 kilometara. Kalitea je i mesto iz koga polazi put za zapadnu obalu Kasandre, pa je glavni grad ovog poluostrva, Kasandria, udaljena 4,5 km, a letovalište Siviri 9 kilometara.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Athos Palace je hotel koji pripada lancu G-hotela. Hotel Athos Palace se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra, i na 2 km od mesta Kalithea.  Hotel Athos Palace je od peščane plaže udaljen svega 50 m, a okružen je zelenilom.

Sobe: Hotel Athos Palace ima ukupno  414 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa pogledom na planinu, standard sobe sa pogledom na more, superior sobe, junior suite sa pogledom na planinu i superior suite sa pogledom na more. Standard sobe sa pogledom na planinu imaju 23m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i jedan sofa krevet. Standard sobe sa pogledom na more imaju 23m² imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i jedan sofa krevet.  Superior sobe imaju su veće kvadrature od standardnih, imaju 33m², odvojenu spavaću sobu od dnevnog dela i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Junior suite sa pogledom na planinu su veće smeštajne jedinice, imaju 50m²,strukutra suita je kao u mezoneti, tj. na gornjem delu je bračni krevet a u donjem delu suita je sofa krevet. Superior suite sa pogleodm na more imaju 60m², struktura suita je kao u mezoneti tj. na gornjem delu je spavaća soba, a u donjem delu je dnevna soba. Ovi tipovi soba imaju dva kupatila i dva balkona. Sve sobe hotela  Athos Palace imaju kupatilo, fen, TV, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Napomena: Sef se doplaćuje na recepciji hotela.

Hotelski sadržaj: Hotel Athos Palace pored glavnog restorana poseduje i jedan a la carte restoran. Hotel Athos Palace takođe ima bar u okviru hotela, snack bar, pored bazena, bar na plaži kao i kafeteriju, gde gosti hotela mogu da konzumiraju rayličite vrste  osvežavajućih napitaka, kafa, sokova, koktela, kao i alkoholnih i bezalkoholnih pića. Od ostalih usluga gostima hotela Athos Palace su na raspolaganju rent a car, menjačnica, TV sala, internet kutak, parking koji je besplatan, internet kutak, kao i usluge pranja veša i usluge doktora na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Athos Palace u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel Athos Palace takođe ima i jedan untrašnji bazen čije je korišćenje besplatno. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Gostima hotela su raspolaganju i razni sportovi na vodi kao što su skijanje, jedrenje, vožnja kanua i centar za ronjenje. Takođe gostima hotela je na raspolaganju i spa centar sa različitim vrsatama masaža i salonom lepote. Specijalan tim animatora brine o svim gostima, a najmlađi imaju svoj mini klub, uređeno igralište i bazen.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.