Esperides Beach

Ahladija, Skiatos

Opis destinacije

Skijatos je najzapadnije ostrvo u arhipelagu Sporada u Egejskom moru. Zauzima površinu od 50 km2 i pruža se u dužini od 10 km u pravcu istok-zapad i 6 km u pravcu sever-jug. Ostrvo Skijatos je u severnom delu brdovito sa najvišim vrhom na 433 m n/v, a u južnom preovlađuju blage uzbrdice. Ostrvo Skijatos prekriveno je šumom bora. Ima ukupno oko 7.000 stanovnika. Klima na ostrvu je sredozemna, tokom leta ima puno sunčanih dana, dok osveženje donosi blag lokalni vetar Maltemia.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Esperides Beach se nalazi na peščanoj plaži Ahladia, okružen zelenilom. Od grada Skijatosa je udaljen 4 km, a od aerodroma Skijatos 6 km. Do grada saobraća redovni autobuski prevoz.

Sobe: Hotel Esperides Beach ima 180 soba, svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, radio, klima uređaj, frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kojem se služe jela internacionalne kuhinje, hotel Esperides Beach ima i snack bar pored bazena, kao i bar na plaži. Gostima hotela Esperides Beach na raspolaganju su i sef na recepciji (uz doplatu) , TV sala, suvenirnica, wi fi u zajedničkim prostorijama, vodeni taksi, rent a car, kao i usluge frizera.  Parking je besplatan za goste hotela.

Sport i zabava: Hotel Esperides Beach ima bazen, a gosti mogu da se zabave i igrajući tenis. Najmlađima je namenjeno dečije igralište. U glavnom baru hotela jednom nedeljno se organizuje grčko veče. Na plaži su zastupljeni sportovi na vodi.  U glavnom gradu Skijatosu, udaljenom 4 km od hotela, do koga se može stići autobuskim prevozom, nalaze se brojne taverne, suvenirnice, barovi i marketi.
1.dan  Beograd – Skijatos
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Skijatos - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

Izaberite idealnu destinaciju za leto

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.