Esperia Hotel

Kavala,

Opis destinacije

Kavala je grad u severnoj Grčkoj, glavna luka u istočnoj Makedoniji, i glavni grad istoimene regije, smeštena je u istoimenom zalivu, i nalazi se preko puta ostrva Tasos. Udaljena je 165 km od Soluna (istočno) i 680 km od Atine, sa oko 80.000 stanovnika jedan od najvećih gradova u severnoj Grčkoj. Mnogi je smatraju najlepšim i najslikovitijim gradom u Grčkoj. Razlog za to je jedinstveni karakter grada, lokacija i topla i prijateljska atmosfera koja u njemu vlada. U Kavali vlada vlažna suptropska klima, sa prosečnim godišnjim padavinama od 460 mm po metru. Snežne padavine su sporadične, ali ih ima manje-više svake godine. Prosečna maksimalna temperatura u junu, julu i avgustu iznosi 26,8; 29,7 i 29,5 stepena Celzijusa.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u centru Kavale, u ulici koja vodi do mora. U blizini se nalazi Arheološki muzej, stare rimske gradjevine, kuća Mehmed Alije i Vizantijski zamak.

Plaža: 
Plaža je udaljena oko 350 m od hotela.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, a la carte restoran, bar, WI FI internet u javnim delovima hotela, parking, room servis, usluga pranja veša, konferencijska sala za 200 osoba.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 105 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, balkon ili terasu.

Standardna soba pogled grad sadrže francuski ili dva standard ležaja, namenjene za smeštaj 2-3 osobe, neke imaju vrata između.

Usluga: 
Noćenje sa doručkom, doručak je kontinentalni, služi se po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.esperiakavala.gr

Napomena:
Hotel se nalazi na pogodnoj lokaciji i predstavlja sjajno polazište za obilazak Kavale.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.