Cleopatra Luxury Resort

Sharm El Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Nabq Bay, oko 13km od Sharks Bay i oko 7km od aerodroma.

Plaža: Plaža je peščana, dužine oko 200m. Veći deo je kupališna zona, a jedan deo sa koralni grebenom. Plaža ima ponton dugačak 120m.

Hotelski sadržaj: Hotel zauzima površinu od 100.000m2 i sastoji se od 9 trospratnih zgrada. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana, barova i raznovrstan sportski sadržaj. Hotel u ponudi ima 4 bazena za odrasle, 2 bazena za decu, teren za tenis, stoni tenis, Wi-Fi internet u lobiju, dnevnu i večernju animaciju. Poseduje 11 restorana i nekoliko barova, u samom hotelu, na bazenu i plaži.

Sobe: Hotel u ponudi ima 324 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler. U ponudi su superior sobe površine oko 38m2, koje imaju pogled na vrt. Sobe sadrže jedan veliki bračni krevet, kao i jedan pomoćni ležaj. Mogu se smestiti 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe plus 1 jedno dete.

Usluga: All inclusive – služi se po principu švedskog stola (samoposluživanje).

Kontakt: www.cleopatraluxury.com/en/

Napomena: Preporuka za sve tipove gostiju. 
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 7.,10.,11. Ili 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.