Centara Ras Fushi Resort

Giravaru ostrvo, Maldivi

Opis destinacije

Republika Maldivi nalazi se u Indijskom Okeanu, udaljeni su oko 700 km od obale Šri Lanke i nekih 300 km od obala Indije. Sastoje se od oko 1.200 manjih i vecih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male sa preko sto hiljada stanovnika i nalazi se na severnom obodu Atola Male, tacnije na Kaafu Atolu. Toplo i cisto more uz predivne plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlicne uslove za nezaboravan odmor. Svako ostrvo predstavlja posebnu pricu i sve je podredeno uživanju svih vaših cula.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Položaj: 
Na 280m x 100m velikom ostrvu Giravaru, oko 11km odaljen od aerodroma Male odnosno 15 minuta voznje brzim brodom.

Hotel:
Moderna i opuštena atmosfera. Na raspolaganju gostima stoje glavni restoran “Ocean’s”, italijanski restoran “La Brezza”, “Suan Bua” sa tajlandskim specijalitetima, kao i “Al Khaimah”, u obliku beduinskog šatora, koji nudi izbor arapskih jela. Možete se opustiti i u jednom od dva bara, u Overwater Lounge-u ili na bazenu. Dodatni sadržaj hotela čine butik, besplatan internet WLAN i usluga lekara.

Ishrana: 
Polupansion Plus: bogati švedski sto za doručak i večeru u “Ocean’s” sa sokovima, pivom, vinom, kafom i čajem za vreme obroka, uračunat. Kod rezervacije punog pansiona ili all inclusive usluge dodatno je uračunat švedski sto za ručak. Ostale all inclusive usluge videti u tabeli. Obavezna doplata za svečanu večeru na 24.12. i 31.12.

Sobe: 140
Ocean Front Beach Villa: oko 45m² sa uračunatim spoljašnjim delom (20), jednostavno i moderno opremljena, sa poluotvorenim kupatilom sa tušem/wc-om, fen, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, besplatan WLAN, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef. Vile se nalaze na raznim lokacijama unutar ostrva, u prvom redu do plaže, sa pogledom na more.
Deluxe Ocean Front Beach Villa: oko 51m² sa uračunatim spoljašnjim delom (9), kao Ocean Front Beach Villa, sa kadom u bašti i iPod® Station.
Zabava: svakodnevno zabava u večernjim satima.

Oceanfront-Beach-Villa/doručak
01.11.-24.12. 215€
25.12.-02.01.  340 €
03.01.-29.02.  265€
01.03.-31.10.  222 €

www.centarahotelsresorts.com/centara/crf/
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru. Organizovani transfer brzim brodom ili hidroavionom (u zavisnosti od udaljenosti hotela od aerodroma) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.