Bitez Garden Life Hotel and Suites

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi oko 6km od centra Bodruma i oko 45km od aerodroma MIlas u Bodrumu. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2006.godine, a poslednji put renoviran 2017.godine, zauzima površinu od 15.000m². Hotel raspolaže sa ukupno 183 sobe. Pored glavnog rastorana gostima je na raspolaganju i nekoliko barova, bazeni, dnevne i večernje animacije.

Za najmlađe je tu mini club (4-12 godina), igralište, bazen.

Plaća se: čuvanje dece

Plaža
Hotel je udaljen oko 700m od gradske plaže. Korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira za plažu je uz doplatu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Smeštaj
Hotel raspolaže sa ukupno 183 sobe ( Standard room – 155, Family room – 26 i 2 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama). Sve sobe imaju SAT TV, klimu, balkon / francuski balkon, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, fen za kosu.

Standardna sobaje površine 15 – 21m² i mogu imati pogled na baštu ili na bazen.

Plaća se: room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive (samoposluživanje- izbor više jela po pravilima hotela). U glavnom restoranu služe se doručak, kasni doručak, ručak i večera. Na raspolaganju su i 4 bara: Pool bar, Garden bar, Snack bar i Service bar, sladoled i užine u određeno vreme tokom dana.

Plaća se: uvozna lkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i sve van koncepta. 

Ostali sadržaji
Lekar, mini market, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, fotograf, frizer, Wi – Fi u celom hotelu. 

Sport i zabava
Bazeni, aerobic, pikado, stoni tenis, vaterpolo, nekoliko puta u toku nedelje večernji programi, dnevne i večernje animacije.

Za najmlađe mini club ( 4-12 godina), igralište i bazen.

Spa & wellness
Tursko kupatilo ( hamam), sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaža, piling tela, tretmani za lice i telo. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Zimovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.