Anantara The Palm

Dubai, UAE

Opis destinacije

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. DUBAI je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Ovaj resort hotel nalazi se Palmi, veštačkom ostrvu koja predstavlja jednu od najvećih atrakcija ovog kosmopolitskog grada. Hotel odlikuje prelepo okruženje, puno zelenila, kao i atraktivni bazen koji podseća na lagunu. Od najvećeg tržnog centra na svetu, Dubai Mall-a i Burj Khalife, hotel je udaljen oko 4 km, a od JBR-a i Marine, najpopularnijih šetališta grada, oko 6 km. Međunarodni aerodrom je na 25 km udaljenosti.

Plaža:
Hotel se nalazi na privatnoj, peščanoj plaži, dugačkoj oko 400 metara. Za goste su besplatne ležaljke i suncobrani, kao i peškiri za plažu.

Hotelski sadržaj: 
Gostima su na raspolaganju: 3 bazena, 4 restorana, bar, snek bar, spa centar(uz doplatu), fitnes centar, teniski terini, mogućnosti za odbojku na plaži i sportove na vodi, dečji klub i klub za tinejdžere, ležaljke i suncobrani na plaži, peškiri za plažu, animacija za odrasle u večernjim časovima.

Sobe:
Sve sobe imaju: klima uređaj, mini-bar(uz doplatu), sef, telefon, SAT TV, balkon, fen za kosu, toaletni pribor, besplatni Wi-FI internet konekciju. Sobe su veličine oko 40 m2, a namenjene su za smeštaj dve do tri osobe (treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje).

Usluga:
Noćenje sa doručkom ili polupansion.

Kontakt:
https://www.anantara.com/

Napomena:
Anantara The Palm predstavlja idealan izbor za one koji žele da uživaju na plaži, ali i iskoriste nekoliko dana kako bi obišli brojne atrakcije Dubaija. Hotel odlikuje odlična usluga.
1. DAN BEOGRAD - DUBAI
Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai po redu letenja(FZ 746). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2.-5,6,7 ili 10. DAN DUBAI
Doručak. Slobodno vreme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6,7,8 ili 11. DAN DUBAI - BEOGRAD
Doručak.Odjava iz hotela. Transfer do aerdroma. Poletanje za Beograd po redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ 745).

Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.