Advent u Zagrebu

Zagreb, Hrvatska

već od 3250RSD

Opis destinacije

Popularnost Adventa u Zagrebu je dokazana I činjenicom da je Zagreb nagrađen za najbolji božićni sajam, I to čak dve godine zaredom(2016 I 2017), ostavljajući tako iza sebe neke od najvećih Evropskih gradova poput Beča, Praga, Brisela i drugih. Tokom ovog prazničnog perioda, ceo Zagreb izgleda kao da je iskočio iz nekakve najslikovitije bajke pa ni ne čudi to što privlači sve više posetitelja svake godine. Pa hajde da pogledamo i uverimo se zajedno zašto je toliko poseban.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Subota, 18.12.2021.

CENA ARANŽMANA:  
- 3.250,00 dinara
- 3.050,00 dinara (deca do 10 godina)

U CENU JE UKLJUČENO: prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja; usluge pratioca/vodiča za vreme trajanja aranžmana i razgledanje po programu; troškovi organizacije putovanja.

U CENU NIJE UKLJUČENO: putno zdravstveno osiguranje (za osobe starosti do 18 god. 100,00 din, za osobe starosti od 18 god. do 70 god. 150,00 din, za osobe starosti preko 70 god. 400,00 din); individualni troškovi i ostalo nepomenuto.
18.12.2021.-SUBOTA-Polazak sa parkinga FK "Radnički" u 00:30 sati. Vožnja preko Kule, Vrbasa, Novog Sada, Rume do Zagreba sa pauzama po potrebi grupe.Po dolasku, sledi obilazak grada u pratnji vodiča: Gornji grad-Crkva Svetog Marka Evanđeliste koja je nastala istovremeno sa gradom , živela I sa njim delila dobro I zlo. Banski Dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala -Katedrala Uznesenja Blažene Device Marije, Trg Kapitol, Kula Lotrščak, Zagrebačka uspinjača,Fontana "Ribnjak", tržnica Dolac. Sledi obilazak Donjeg grada- Trg Bana Jelačića koji ujedno predstavlja I glavni Zagrebački trg, Cvetni trg za koji se kaže da je samo dovoljan pogled na isti I već želite doći I zadržati se što duže .Slobodno vreme za individualne aktivnosti-savetujemo putnike da posete neke od Advent atrakcija I svakako neke od mnogobrojnih marketa, kao I da uživaju u medenjacima I kuvanom vinu. Polazak za Srbiju u kasnim popodnevnim satima. Dolazak na mesto polaska u noćnim satima u zavisnosti od uslova na putu kao I zadržavanja na graničnim prelazima.Kraj programa
- 1.500,00 dinara po osobi prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pred polazak.

EP

Organizator putovanja je turistička agencija Euroline Pekez, broj licence OTP 117/2020 kategorija licence A35. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Euroline Pekez. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje 2022

Uskoro...

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.