Achillion Hotel

Lutraki , Peloponez

Opis destinacije

Loutraki je jedan od najlepših grčkih primorskih gradova. Smešten je u Korintskom zalivu u podnožju planine Gerania. Udaljen je 4 km od Korintskog kanala i oko 80 km od Atine. Mediteranska klima, dugo i toplo leto, kristalno čisto more sa prelepim šljunkovito peščanim plažama koje okružuju grad, bujna vegetacija, termalni izvori, vodopadi, Plavo jezero, učiniće da letovanje u Lutrakiju bude jedinstveno iskustvo, kao i desetinama hiljada turista iz celog sveta. Lutraki ima idealnu poziciju za ljude koji vole aktivan odmor i žele da se bolje upoznaju sa antičkom istorijom i posete fakultativne izlete. U krugu od 70 km od grada se nalaze lokaliteti kao što su: Mikena, Epidaurus, Nafpilion, malo dalje Sparta, Olimpija Tirins, kao i Atina čiji jednodnevni obilazak sa posetama Akropolju i šopingom ne bi ste smeli da propustite. Lutraki ima jedinstvenu poziciju da se vidi i oseti zemlja prelepih kontrasta i duh legendi i mitova, nestalih civilizacija i starih gradova. Samo mesto uz plažu ima prelepo uređeno šetalište dužinom od 3-4 km koje se prostire kroz ceo zaliv uz plažu. Lutraki ima dugu tradicuju turističkog mesta jer je još kada je nakon razornog zemljotresa 1928.godine ponovo izgrađen kao letovalište za grčku aristokratiju koja je živela u Atini. Plaža i more mesta Lutraki nose plavu zastavicu za kvalitet i čistoću mora od 1987.godine konstantno. Morska voda uz priobalje je toplija za par stepeni u proseku od sličnih destinacija u Grčkoj jer se nekoliko izvora mineralne, topple vode uliva u more i samim tim mu daju i veći kvalitet vode. Grad nie tipično turističko mesto koje živi samo leto, već je ovo grad koji živi 365 dana u godini, gde možete pronaći originalne tavern sa domaćom kuhinjom, pijacu sa voćem i povrćem koje je raslo na okolnim plantažama, sa vrhunskim hladno ceđenim maslinovim uljem od maslina koje su rasle okupane suncem Peloponeza.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Idealno lociran, na poznatom šetalištu uz more, hotel Achillion u neposrednoj je blizini brojnih kafića, restorana i prodavnica. U centru je mesta, a od međunarodnog aerodroma je udaljen oko 85 kilometara.

Plaža:
Hotel je odmah preko puta gradske, šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste na Big Blue plaži koja se nalazi ispred hotela Mantas Sea Side. Mantas Sea Side je od hotela Achillion udaljen oko 350m.

Hotelski sadržaj:
U sklopu hotela je glavni restoran i lounge bar u kojima gosti mogu uživati u obrocima i širokom izboru različitih alkoholnih i bezalkoholnih pića. Gostima je na raspolaganju i soba za druženje u okviru koje se nalaze razne društvene igre, mini-biblioteka, TV sa satelitskim programima.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 52 sobe sa pogledom na more (direktno ili bočno) ili ulicu. Sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, mini-frižider, telefon, SAT TV, Wi-Fi internet konekciju, balkon ili terasu. Sobe sa pogledom na more su prostrane i pogodne za smeštaj četvoročlane porodice, dok sobe sa bočnim pogledom na more preporučujemo, pre svega, parovima.  

Usluga:
Usluga je na bazi polupansiona, a obroci se služe po principu švedskog stola. Večera je u hotelu Central 3* koji je 180 m od hotela.

Kontakt:
www.achillion-hotel.gr

Napomena:
Osvežene sobe, dobra lokacija i pogled na more čine ovaj hotel dobrim izborom za odmor.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Letovanje

2022 / 2023

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.